De Alphenaer familie bestaat uit een specifiek geselecteerd aantal superieure kazen die in onze kaasmakerij met de grootste zorg en liefde worden bereid. Alphenaer is een traditioneel merk, “De ambachtelijke techniek en de exacte timing bepalen uiteindelijk de kenmerkende smaak van de Alphenaer kazen. De Kazen ondergaan een strenge keuring van de kaasmeesters, alleen deze …
Mensen blij maken, dat is het doel van de uit Milaan afkomstige Tomasso Maggi. En wie maak je nou niet blij met authentieke, versbereide Italiaanse gerechten? Precies! Om deze reden opende restaurant Locanda haar deuren in de gezelligste volksbuurt van Amsterdam, de Jordaan. Zes dagen per week worden gasten verwend met de heerlijkste Italiaanse, culinaire …
Nadat eerder voor Wagyu en wasabi glansrollen waren weggelegd, heeft Taiko, het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Amsterdam, dit jaar extra groot nieuws! Het nieuwe ingrediënt van het jaar is namelijk Kamchatka krab oftewel Red King Crab, en chef Schilo van Coevorden heeft hieromheen een compleet nieuw Omakase menu gecreëerd. Geïnspireerd door de Chinese kalender viert Taiko jaarlijks haar verjaardag met het …
Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Het Park in Rotterdam heeft vanaf heden een nieuwe restaurantmanager en sommelier. Hagenaar Jean Luc Etienne (44) werkt al 25 jaar in de horeca. Samen met chef-kok Erik van Loo vormt hij een nieuw team bij Parkheuvel. Na een half jaar bij FG Restaurant in Rotterdam te …
De familiale Belgische onderneming Vanreusel lanceert in samenwerking met F.C. de Kampioenen 2 unieke frituursnack concepten waar de consument vele jaren op heeft moeten wachten. Na ruim 25 jaar F.C. De Kampioenen zijn de Boma Cervela Pikant en Marks favoriete balletjes in tomatensaus verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische horeca. Boma Cervela Pikant De Boma …
Goed nieuws voor de fans van Original Spices: Euroma, het merk achter de exclusieve samenwerking met Jonnie Boer, introduceert twee uitbreidingen binnen het Original Spices assortiment. Daarnaast tevens twee uitbreidingen binnen het groene kruidenassortiment. Alles gegarandeerd 100% puur. 100% puur, het klinkt zo logisch. Toch moet je in de supermarkt vaak flink zoeken naar producten …
Noorderpoort start in het schooljaar 2018-2019 met een nieuwe tweetalige opleiding. De opleiding gaat Tweetalige Hotelschool (THS) heten. Het is de tweetalige variant op de opleiding Manager/ondernemer Horeca, die Noorderpoort nu al aanbiedt. (In de volksmond ook wel bekend als de ‘Hotelschool’.) De studenten krijgen bij deze nieuwe opleiding zowel les in het Engels als …
De Stichting Natuurlijk Gans heeft in samenwerking met Pieter van Meel Groothandel in Wild & Gevogelte B.V., Ruig Wild en Gevogelte, B&P Special Food en Verstegen Spices & Sauces B.V. diverse producten ontwikkeld op basis van ganzenvlees, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de groothandels van de versspecialisten. ‘Voor slagers en poeliers een unieke kans om …
De Stichting Natuurlijk Gans heeft in samenwerking met Pieter van Meel Groothandel in Wild & Gevogelte B.V., Ruig Wild en Gevogelte, B&P Special Food en Verstegen Spices & Sauces B.V. diverse producten ontwikkeld op basis van ganzenvlees, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de groothandels van de versspecialisten. ‘Voor slagers en poeliers een unieke kans om …
Op de Oosterschelde sleepte vandaag de YE7 de eerste oesters van het seizoen. Schipper Danny Nelis overhandigde de oesters aan de Nederlandse Oestervereniging en de gemeentebesturen van Reimerswaal en Schouwen-Duiveland. Daarmee is het oesterseizoen in Nederland en België officieel geopend. Vanaf heden worden de Zeeuwse creuses (Crassostrea gigas) en de Zeeuwse platte oesters (Ostrea edulis) …