Hoe raak je de gast in zijn ziel en verover je zijn hart, zodat hij terugkomt in jouw zaak? Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van de 62e editie van de Horecava over de essentie van de horeca. Met een dynamisch nieuw gezicht toont de Horecava als grootste vakbeurs voor professionals in de …
Hoe raak je de gast in zijn ziel en verover je zijn hart, zodat hij terugkomt in jouw zaak? Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van de 62e editie van de Horecava over de essentie van de horeca. Met een dynamisch nieuw gezicht toont de Horecava als grootste vakbeurs voor professionals in de …
Mie Like Franchise B.V. heeft op 7 september 2017 in Oostzaan de nieuwe Aziatische fastserviceformule WOK& gelanceerd. Partners, pers en (potentiële) franchisenemers hebben de conceptstore bekeken en verschillende producten geproefd. WOK& is vernieuwend in veel opzichten. Zo verkoopt ze geen frisdrank. De wijze van personeelswerving verloopt via social media. Het franchiseconcept voldoet bovendien aan de …
Vanuit een geheel andere achtergrond vormen zij ScanSurPlace. Hubèrt is horeca- en bedrijfsconsulent en Koert is een designer die veel ervaring heeft met koken, dineren en proeven. ScanSurPlace ziet verbeterpunten inde Nederlandse horeca en wil graag een rol spelen in het begeleiden van de horeca ondernemer. Deze begeleiding omvat alle aspecten van een horeca onderneming: …
ScanSurPlace is een initiatief van Koert Hamers en Hubèrt van den Heuvel. Vanuit een geheel andere achtergrond vormen zij ScanSurPlace. Hubèrt is horeca- en bedrijfsconsulent en Koert is een designer die veel ervaring heeft met koken, dineren en proeven. ScanSurPlace ziet verbeterpunten inde Nederlandse horeca en wil graag een rol spelen in het begeleiden van …
Nederlands beste bartenders Tess Posthumus en Timo Janse openen een eigen cocktailbar in Amsterdam. Het duo achter onder meer Amsterdam Cocktail Week, Perfect Serve Barshow en Difford’s Guide NL verlaat na bijna tien jaar de internationaal gerenommeerde speakeasy bar Door 74. Naar een locatie voor de nieuw te openen cocktailbar wordt nog gezocht en tips …
Welkom bij sites. Dit is je eerste bericht. Het bericht kun je bewerken of verwijderen, dan kun je starten met bloggen.
Liita Cress is een mild bittere cress met de smaak van lavendel. Lavendelbloemen werden al in de keuken gebruikt, maar nu is er een cressvariant. De decoratieve en smaakvolle eigenschappen zorgen voor een brede toepasbaarheid. Liita Cress pas goed bij licht vlees, kruidige groenten, kaas, maar vooral in combinatie met zoete gerechten. Liita Cress vindt …
De nieuwe bergamotlikeur ‘Italicus Rosolio di Bergamotto’ heeft de prijs voor ‘Best New Spirit/Cocktail Ingrediënt’ gewonnen tijdens de Tales of the Cocktail 2017 in New Orleans. Voor de creatie van Italicus Rosolio, combineerde de bekende Italiaanse expert in gedistilleerd én barman Giuseppe Gallo, een 19e-eeuws recept met zijn eigen familie tradities. De drank bevat de …