Ondernemer Robbert Jan de Veen krijgt ‘gouden vinkje’ voor de drie

Keurmerk Goed Gefrituurd voor De Daltons in Voorthuizen Het vakmanschap van De Daltons in Voorthuizen is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Robbert Jan de Veen, een bekende entrepreneur in de branche, spijkerde het bijbehorende schildje voor uitblinkend vakmanschap onlangs op de gevel van zijn bedrijf. De …

Genomineerden Horecava Innovation Award 2023

De afgelopen weken is de vakjury van de Horecava Innovation Award druk bezig geweest om de bijna 100 inzendingen voor de Horecava Innovation Award 2023 te bekijken en te beoordelen. Bekijk alle genomineerden en hun producten hieronder. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 op 9 januari! Puck Wilbers, juryvoorzitter …

Blije gezichten na bekendmaking energieprijzen 2023 en 2024

Vakvereniging ProFri bood samen met haar energiepartner COMCAM al eerder dit jaar menig lid verlichting met energiebundels tegen lage tarieven. Met Nieuwe Horeca Nederland (NHN) zet ProFri nu een tandje bij. Naast frituurzaken kunnen ook andere bedrijven profiteren van de najaarsbundel. De prijzen voor 2023 en 2024 leveren blije gezichten op. Leden van ProFri die …

Deadline voor aanmelden Vakjury Awards nadert

Verdienen jullie het om met een Vakjury Award te shinen tijdens het Award Festival van de Nederlandse Horeca Prijzen? Horeca Vizier is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen en roept jullie op om jullie nu aan te melden! Na corona zijn er voor de horeca nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen …

SAAM restaurant opent 15 november haar deuren

– Na een zomer verbouwen is het bijna zover: SAAM restaurant opent 15 november de deuren voor haar eerste gasten. Vanaf vandaag kun je reserveren om als een van de eersten de samenkomst van twee culinaire werelden te proeven. SAAM staat voor: South Africa-AMstel. Een unieke samenwerking tussen gerenommeerde chefs en sommeliers. Het menu bij SAAM …

Kom naar de EquipHotel 2022: inspiratie voor innovatieve horeca, juist nu!

De aankomende beurseditie van de EquipHotel vindt plaats van 6 t/m 10 november 2022 in Parijs, eindelijk weer een grote internationale vakbeurs! Reeds meer dan 50 jaren ondersteunt de EquipHotel de Franse en internationale horecabranche bij het analyseren van trends, het ontdekken van innovaties en de bevordering van zakelijke ontmoetingen. De vakbeurs speelt in op …

Aangescherpte wetgeving IPM Knaagdierbeheersing

Wat betekent dat voor u? De wetgeving rondom het bestrijden van knaagdieren gaat vanaf 2023 veranderen. De overheid heeft de huidige wet IPM Rattenbestrijding aangescherpt om het gebruik van chemische middelen te beperken. De wet geeft daarbij aan dat het professionele plaagdierbeheersingsbedrijf moet beschikken over de juiste certificering. Integrated Pest Management “IPM staat voor Integrated …

Amersfoortse horecaondernemer opent restaurant SUGO

De binnenstad van Amersfoort is een nieuwe vestiging van het Italiaanse horecaconcept SUGO rijker. Gelegen in de oude kern van de stad, aan de Langestraat in een prachtig historisch pand draait de oven van SUGO al een week overuren. Na deze periode van testen en finetunen is de zaak nu officieel open voor publiek. Het …