Catering & Events equipment Boels Party & Events onder de virtuele hamer!

Troostwijk Auctions organiseert een online veiling met catering & horeca apparatuur van Boels Party & Events, w.o.: Combisteamers, bak-, grill- en kookapparatuur, barbecues, friteuses, koel-, vries- en warmhoudapparatuur, tafels, stoelen, servies, bestek, glaswerk, etc. Veiling sluit op 22 december. Voor meer info klik hier Over Troostwijk Veilingen Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. Bij …

Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland klaar voor de toekomst

Na een ingrijpende ‘vernieuwbouwing’ van meer dan een jaar is het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland in Nieuwegein op 25 en 26 november officieel geopend. In het hypermoderne onderwijsgebouw kunnen studenten en professionals uit de hospitalitybranche nog beter worden opgeleid voor de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding. Het onderwijs speelt in op de …

Demonstratie op het Malieveld in Den Haag, maandag 7 december, 12.00 uur Manifest Horeca Alliantie: “Géén Dreun Maar Steun!”

De Horeca Alliantie houdt komende maandag 7 december van 12.00 tot 14.00 uur een protestmanifestatie op het Malieveld in Den Haag. Inzet: het kabinet moet de coronasteun juist nú maximaliseren en niet (verder) afbouwen. De huidige steun is volstrekt onvoldoende om de horeca overeind te houden. Bij ongewijzigd beleid zullen duizenden horecabedrijven kopje onder gaan …

Bloot voor brood

Nu het langzaam duidelijk wordt dat de horeca zijn deuren ook in de – normaal zo drukke – decembermaand gesloten moet houden, zetten twaalf Nederlandse chefs en horecaondernemers zich op een wel heel speciale manier in voor de sector. Zij gaan uit de kleren voor de ‘Bloot voor Brood’-kalender 2021. Door minstens 4000 exemplaren van …

Een uitdagend en bijzonder jaar voor de Sterklas

Het belooft een spannend jaar te worden voor de Sterklas. Door de pandemie is creativiteit gevraagd, maar aan de motivatie van de docenten en de ambitie van de nieuwe Sterklassers zal het niet liggen. In deze nieuwsbrief komen de onderwerpen: Vrienden van de Sterklas, Sterklas 2020, Nieuwe Sterklassers en de Super Sterklas workshop aan bod. Bekijk leuke filmpjes voor een …

Een uitdagend en bijzonder jaar voor de Sterklas

Het belooft een spannend jaar te worden voor de Sterklas. Door de pandemie is creativiteit gevraagd, maar aan de motivatie van de docenten en de ambitie van de nieuwe Sterklassers zal het niet liggen. In deze nieuwsbrief komen de onderwerpen: Vrienden van de Sterklas, Sterklas 2020, Nieuwe Sterklassers en de Super Sterklas workshop aan bod. Bekijk leuke filmpjes voor een …

Horeca luidt noodklok; fors deel van sector staat op omvallen

Aanvullende steun en openingsperspectief laatste redmiddel Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uitermate klein. Het toekomstperspectief …

Bij (beperkte) opening met Kerst, toch dichte horecadeuren verwacht

Over een maand is het Kerst. FNV Horeca vraagt het Kabinet dringend om de horeca eerder dan 8 december a.s. duidelijkheid te bieden over wanneer de sector de deuren weer mag openen en onder welke voorwaarden. Edwin Vlek, sectorbestuurder FNV Horeca: “Ik voorzie dat hoe langer de onduidelijkheid over een eventuele opening tijdens de feestdagen …

Boutique Hotel Eleanor helpt de horeca en opent keuken voor Zeeuwse topchefs

Om de Zeeuwse horeca een hart onder de riem te steken, opent Boutique Hotel Eleanor vanaf 1 december de keuken voor topchefs van restaurants uit de regio. Met het arrangement Culinaire Zeeuwse Parels by Eleanor kunnen gasten van het Middelburgse designhotel tweeënhalve week lang genieten van verfijnde gerechten uit verschillende Zeeuwse keukens. Behoefte aan een …