Aanmelden voor Vakjury Prijzen gestart

Horecavizier is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen. Inmiddels is de stemfase van deze verkiezing begonnen. Echter, horeca-ondernemingen kunnen zich nu ook aanmelden voor de landelijke Vakjury Awards. Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters en die …

Kom naar de EquipHotel 2022: inspiratie voor innovatieve horeca, juist nu!

De aankomende beurseditie van de EquipHotel vindt plaats van 6 t/m 10 november 2022 in Parijs, eindelijk weer een grote internationale vakbeurs! Reeds meer dan 50 jaren ondersteunt de EquipHotel de Franse en internationale horecabranche bij het analyseren van trends, het ontdekken van innovaties en de bevordering van zakelijke ontmoetingen. De vakbeurs speelt in op …

Hudson to Hudson Ride Zondag 18 september 2022

Zondag 18 september vindt de 6e editie van de Hudson to Hudson Ride plaats. De wieler- en wandel tours worden georganiseerd door de Hudson restaurants in samenwerking met Team Westland. Er staan twee wielerroutes op het programma en één wandelroute. De routes gaan door mooie natuurgebieden met goed verzorgde pauze stops bij verschillende Hudson restaurants. …

SAAM restaurant, waar culinair Zuid-Afrika en Amsterdam samenkomen

Soms als een mix van individuen en factoren samenkomen, ontstaat er iets unieks. Een dergelijke symbiose staat ook gepland voor dit najaar bij de opening van een nieuw restaurant waar Zuid-Afrika en Amsterdam samenkomen. Een samensmelting van deze twee culinaire werelden resulteert in SAAM restaurant (South Africa – AMsterdam), dat tevens letterlijk ‘samen’ betekent in …

The Wine Companions haalt topwijnmaker Tim Mondavi naar Nederland voor unieke masterclass en proeverij

Wijngroothandel The Wine Companions organiseert op 16 juni 2022 een unieke Californische wijnproeverij met topwijnmaker Tim Mondavi. Mondavi, die bekend werd met de iconische wijn Opus One, geeft een masterclass en een proeverij van wijnen van Continuum Estate en Novicium. Het is een zeldzaamheid dat de schaarse Continuum-wijnen in een horizontale proeverij te proeven zijn. …

Kasteel Maurick in Vught trekt topchef Martin Ruisaard aan

Kasteel Maurick in Vught heeft per 1 mei 2022 Martin Ruisaard aangetrokken als chef. De 38-jarige Ruisaard komt over van sterrenrestaurant Aan de Zweth in Schipluiden en heeft de verantwoordelijkheid voor toprestaurant Hendrik van Maurick en brasserie Catharina van Maurick. Daarnaast is het bedieningsteam uitgebreid met gastvrouwen en gastheren die ervaring hebben in de betere …