Je hoeft niet naar Overijssel of Zeeland voor een sterrenmenu

Inmiddels verzorgen 6 bekroonde chefs een exclusief viergangen thuisdiner. Onlangs is Sterrenchef Box uitgebreid met 2 chefs; Ronald van Roon van restaurant Calla’s in Den Haag en Eric van Bochove van restaurant ‘t Vlasbloemeken in Koewacht.

In Corona tijd is Sterrenchef Box gestart met 4 sterrenchefs (Lars van Galen van restaurant ’t Lansink, Rutger van der Weel van restaurant Katseveer, Rogier van Dam van restaurant Lastage en Paul Kappé van restaurant Monarh). Vers van de chef bij jou op je bord maakt dit concept een blijvend succes alsook de prijs/kwaliteitverhouding.

Op sterrenniveau thuis dineren.  

Een goed gesprek, iets goed te maken, iets te vieren, elkaar verrassen en verwennen of de kinderen op bed en een culinair moment met elkaar? Met de Sterrenchef Box creëer je quality time. De culinaire en verrassende gerechten zijn zo samengesteld dat de thuiskok in een mum van tijd een sterrendiner op tafel zet, zodat je niet de hele avond in de keuken staat en tijd hebt voor elkaar.

Vers en koel bezorgd. Elke donderdag bereiden de chefs de menu’s, zodat deze kakelvers en koel op de vrijdag of zaterdag worden bezorgd.  De gerechten zijn zo voorbereid dat ze het gehele weekend te bereiden zijn. Via de site kies je een box met het aantal menu’s naar keuze. Er is natuurlijk ook gedacht aan de optie vegetarisch. Maak je diner compleet met de bijpassende wijnen, geselecteerd door de chef.

De topchef, dat ben je zelf. De gerechten afmaken, opmaken en de puntjes op de i zetten. Met hulp van de menu- en video-instructies is succes gegarandeerd.

www.sterrenchefbox.nl