Johnny’s Burger Company opent 20e vestiging in Roosendaal

Gratis “American Style” burgers voor publiek op 3 februari

Johnny’s Burger Company – dé Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak opent maandag 29 januari stilletjes een nieuwe vestiging in het altijd gezellige Roosendaal. De snelgroeiende franchiseformule komt aan de Nieuwe Markt 88 in het centrum van de stad met hun 20e zaak. De winkel wordt gerund door franchiseondernemer Abdel Addoukali, die ontzettend gemotiveerd is voor deze nieuwe uitdaging: “Ik ben heel erg trots dat ik mijn eigen Johnny’s Burger vestiging kan openen!”

Gratis burgers voor publiek
Wie benieuwd is naar zo’n lekkere hamburger hoeft niet lang te wachten: op zaterdag 3 februari deelt Johnny’s tussen 15.00 en 17.00 uur gratis hamburgers uit op de Nieuwe Markt. Zo kunnen de Roosendalers kennis maken met de smaakvolle “American Style” burgers die Johnny’s Burger Company in huis heeft. De beste grillchefs bereiden twee uur lang verschillende, sappige burgers, zodat iedereen wat te proeven heeft. Liefhebbers die niet tot zaterdag kunnen wachten, zijn vanaf maandag 29 januari al welkom voor take-away én delivery! De deuren zijn iedere dag van 15.00 tot 22.00 uur open. In het weekend sluit Johnny’s Burger een uurtje later.

Over Johnny’s Burger Company
Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company. De franchise formule telt inmiddels twintig vestigingen en is de snelst groeiende hamburger take-away en delivery formule van Nederland. Johnny’s Burger Company is voornamelijk actief in de Randstad, maar verovert in rap tempo ook de rest van Nederland.

Overige informatie:
Johnny’s Burger Company | Doordeweeks: 15:00 tot 22:00 uur
Nieuwe Markt 88 | Weekend: 15:00 tot 23:00 uur
4701 AM Roosendaal | www.facebook.com/JohnnysBurgerRoosendaal