Kwalitaria Dicky’s opent in Baarle-Nassau

 Ondernemer John de Jong is geen onbekende in de regio, want onder de naam Dicky’s heeft hij al eerder een cafetaria in Baarle-Nassau gehad. Nu, een kleine 5 jaar later, is hij met Kwalitaria Dicky’s terug in zijn vertrouwde omgeving. John: “Na al die jaren komen de mensen nog steeds voor onze zelfgemaakte Belse saté en ons stoofvlees.” De opening wordt op zaterdag 14 maart feestelijk gevierd met gratis friet voor alle gasten tussen 14.00 en 15.30 uur.

Voor elk wat wils
Naast de saté en stoofvlees, valt ook de rest van het assortiment al direct in de smaak bij de gasten. John: “We hebben dan ook voor elk wat wils. Van sappige burgers en complete maaltijden tot friet, snacks, belegde broodjes, salades en een kindermenu; er is aan het hele gezin gedacht.” Daarbij wordt duurzaamheid niet uit het oog verloren: “We maken onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje.”

Ruime openingstijden
John: “We vinden het belangrijk om altijd voor onze gasten klaar te staan. Daarom hebben we ook ruime openingstijden: van zondag tot en met donderdag zijn we geopend van 11.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot middennacht. Zowel voor een lekkere lunch, heerlijke avondmaaltijd als late snack kun je dus bij ons terecht. Er zijn bovendien plannen om te starten met bezorgen, maar de focus ligt nu eerst op de winkel. We hopen alle buurtbewoners snel (weer) te ontmoeten!”