Marketing- en communicatiebureau Typhoon Hospitality breidt uit naar België

Typhoon Hospitality helpt de hospitality branche sinds 2012 met op maat gemaakte marketing en communicatie. Dat blijft niet onopgemerkt, want ook internationale klanten weten het marketing- en communicatiebureau steeds vaker te vinden. Omdat de vraag vanuit België blijft groeien, opent Typhoon Hospitality een kantoor in Antwerpen.

Met de opening van het kantoor wil Typhoon Hospitality bijdragen aan de ontwikkeling van marketing en communicatie binnen de Belgische hospitality markt. Met name hotels veren terug na een rampzalig coronajaar. Uit tellingen van zakenkrant De Tijd blijkt dat er in de steden Brussel, Antwerpen en Gent vanaf dit jaar meer dan 5000 kamers bijkomen, verdeeld over een 40-tal nieuwe hotels.

Stijgende vraag
Met de ervaring in, en liefde voor hospitality, wil Typhoon Hospitality de Belgische horeca een podium bieden om succesvoller dan ooit uit de crisis te komen.

Rachel Persoon, eigenaresse van Typhoon Hospitality: “Wij zijn niet onbekend met de Belgische hospitality branche en zorgen al jaren voor meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en conversie voor internationale klanten in de Benelux, zoals Accor en B&B Hotels. Omdat we ook steeds vaker de vraag krijgen vanuit lokale horeca en producenten, kiezen we ervoor om een fysiek kantoor te openen met een Belgisch team van experts.”

Typhoon Hospitality staat bekend om haar 360-graden benadering wat uniek is, omdat dit het enige bureau in Nederland is dat volgens deze wijze werkt. Deze succesvolle aanpak is nu ook toegankelijk voor Belgische ondernemers. Wereldwijd opererende en Belgische hotels, restaurants, bars en producenten kunnen vanaf nu bij Typhoon Hospitality terecht voor hun complete storytelling: van pr, social media en marketing tot branding en content creatie.

Liefde voor hospitality
Typhoon Hospitality is geboren uit het geloof dat de hospitality branche marketingtechnisch gezien beter kan en verdient. Het twintig koppige internationale team bestaat uit professionals die een gezamenlijke liefde voor eten, drinken en gastvrijheid delen. De mix van gerichte expertise, creativiteit en liefde voor het vak, zorgt ervoor dat veel bedrijven binnen de food-, en hospitality branche kiezen voor de services van Typhoon Hospitality. Het bedrijf stippelt voor ieder concept of merk een uniek, effectief en op maat gemaakt plan uit en zorgt ervoor dat de verhalen op het juiste moment door het juiste publiek worden gezien en gehoord.

Meer informatie over Typhoon Hospitality is te vinden op typhoonhospitality.com.