OnlinePrint Cloud codeersysteem – Nieuw software onderdeel ontbijt & buffet labels

Steeds meer hotels gaan over op het OnlinePrint Cloud codeersysteem. Met name de nieuwe software upgrade om snel en eenvoudig je dagelijkse ontbijtlabels uit te printer is men laaiend enthousiast over, vertelt Paul Duijnstee.

Even ter herinnering.

In 2020 werd de pilot OnlinePrint Cloud (OLP) succesvol afgesloten en wilde we ermee de markt op. Helaas door de Corona pandemie verliep het allemaal anders, behalve het systeem onder de aandacht brengen was er van verkoop weinig sprake. Dus feedback verzamelen en tot in de kleinste details het OnlinePrint Cloud verbeteren en upgraden met nieuwe toepassingen was de opdracht.

Ontbijt labels uitprinten is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Naast dat je met 2 klikken een single label oproept vanuit je account en afdrukt, kan je nu ook een selectie aanmaken van al je (circa 100) ontbijt producten en met 1 klik uitprinten. Dit scheelt niet alleen 1 uur per dag labels schrijven en bespaar je er ook nog eens veel geld mee, maar wat te denken van het werkgemak in je brigade… ze worden er enthousiast en blij van.

Topkwaliteit

Ook onze OLP labels zijn als alle labels van ‘Info Food Labels’ van superieure kwaliteit. Ze laten geen ongewenste lijm- en papierresten achter op opbergbakken en voedselcontainers, want de lijm lost op bij 80°C tijdens het naspoelprogramma van de vaatwasser. Hiermee wordt het probleem van kruisbesmetting sterk gereduceerd.

Pilot bij diverse hotels & restaurants     

We veel pilots gedraaid bij Van der Valk met als resultaat dat alle Valk keukens het OnlinePrint Cloud systeem kunnen bestellen bij het distributiecentrum. Ook andere hotel & restaurant ketens krijgen de gelegenheid na een demo om het OnlinePrint zelf gedurende een paar weken te mogen uitproberen, waarna men meteen aankoopt zo tevreden is men er mee. Maar ook meerdere Horeca scholen zijn overgegaan op het systeem voor haar kantine, catering en winkel labels én natuurlijk als lesonderdeel, zodoende leerlingen het toekomstig coderen leren.

www.infofoodlabels.com/onlineprint