Ontmoet, proef en ervaar Gastvrij Rotterdam! 19 t/m 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy

Van 19 t/m 21 sept. 2022 vindt de 9e editie van het toonaangevende gastronomische platform plaats in Rotterdam Ahoy! Met een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten ontdekt u hier de laatste trends in de sector. Met vijf volle beurshallen belooft het de grootste editie van Gastvrij Rotterdam tot nu toe te worden.

Wat hebben we hier enorm naar uitgekeken; elkaar weer echt ontmoeten, nieuwe dingen ontdekken en weer naar een LIVE evenement kunnen gaan! Gastvrij Rotterdam 2021 vindt plaats van 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy. Honderden exposanten verwelkomen in de beurshallen weer duizenden horecaondernemers en -managers op hun stand. Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het platform biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. | Foto © Charles Batenburg

Met de voorbereidingen in volle gang ziet Managing Director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard dat de horecasector niet kan wachten: “We merken een ontzettend groot animo van horecaleveranciers, brancheorganisaties en wedstrijd organisatoren om aanwezig te zijn op de beurs. De laatste paar vrije stands worden nu nog ingevuld, waardoor we vijf zeer goed gevulde beurshallen presenteren. We kijken uit naar drie dagen boordevol inspiratie, netwerken met bestaande én nieuwe connecties. Dat is toch echt de kracht van elkaar live ontmoeten. Je bent echt weer helemaal bij na een bezoek aan Gastvrij!”

Gratis toegang via HorecaVizier

Om het najaar goed te starten en dit belangrijke oriëntatiemoment te gebruiken om honderden leveranciers live te ontmoeten en de nieuwste trends te ontdekken, kunt u als horecaprofessional nu kosteloos een toegangsbewijs krijgen voor Gastvrij Rotterdam. Registreren doet u snel en gemakkelijk hier.

Programma highlights: dit wilt u niet missen

Als toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment presenteert Gastvrij Rotterdam weer een bruisend programma voor de horecaprofessional. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de unieke paviljoens en specials op de beursvloer, die een speciaal programma aanbieden. Zo vindt u bijvoorbeeld alleen al op het Wine & Fine Food paviljoen het Wijntheater, waar u het Proefschrift Wijnconcours, NK Oestersteken, de Bekendmaking Wijnvrouw van het jaar én het NK Sabreren kunt bijwonen!

                Ook vindt u dit jaar zelfs twee Wedstrijd Arena’s waar de crème de la crème chefs en professionals strijden om felbegeerde titels. Bij de Wedstrijd Arena van het Gastronomisch Gilde kunt u wedstrijden en finales meemaken van dichtbij: de Voorrondes voor de HANOS Gouden Koksmuts, de Kick-off 100% plantaardig wedstrijd, De Minder Zout Meer Smaak wedstrijd en de generale repetitie van Culinary Team The Netherlands voor hun belangrijke wedstrijd in Luxemburg in november. Dan door naar de Wedstrijd Arena van branchepartner Euro-Toques: hier kunt u de Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs uitreiking bezoeken, maar ook het Glazen Kalf, Puur koken met wild en de Young Chef Award 2022. Dat wilt u niet missen!

                Was er al gezegd dat het programma uitgebreid was? U kunt namelijk óók nog de Gault & Millau Jamsessies bijwonen of meedoen aan diverse tastings. Partners van Gastvrij Rotterdam organiseren daarnaast ook allerlei presentaties in de VIP Room en ontvangsten van netwerkclubs in de Netwerklounge.

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA VAN GASTVRIJ ROTTERDAM

https://www.gastvrij-rotterdam.nl/programma