Registreer hier gratis uw bezoek aan Gastvrij Rotterdam!!

Eindelijk kunnen horecaprofessionals elkaar weer live ontmoeten en nieuwe producties en innovaties ontdekken. De 8e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.

Gratis toegang via Horecavizier

Gastvrij Rotterdam biedt een COMPLEET aanbod aan food en non-food producten en diensten en innovatieve oplossingen. Honderden leveranciers bieden samen een enorme hoeveelheid inspiratie voor het najaar. Als horecaprofessional mag u dit gastronomische event niet missen!

Gratis toegang met een code van Horecavizier

Registreer nu kosteloos met code 651735

Gastvrij Rotterdam en Week van de horeca openen gezamenlijk de beursvloer

Dit jaar wordt de Nationale Horecadag omgezet naar de Week van de horeca, een XXL-editie van het jaarlijkse initiatief om het imago van de horeca een positieve boost te geven en om studenten en medewerkers te enthousiasmeren voor de horeca. Op 20 september om 12.00 uur vieren de organisaties van Gastvrij Rotterdam en de Week van de horeca een gezamenlijke start op de beursvloer in Rotterdam Ahoy, in de WedstrijdArena in hal 2.  

Bruisend programma

Ook deze editie presenteert Gastvrij Rotterdam weer een uitgebreid programma.

Enkele highlights van Gastvrij Rotterdam 2021

Nederlandse finale Bocuse d’Or

Voor ambitieuze koks organiseert Bocuse d’Or voor de vierde keer de Nederlandse finale van deze prestigieuze kookwedstrijd op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam. De winnaar gaat volgend jaar naar de Europese finale in Boedapest. De wereldfinale wordt in 2023 in Lyon gehouden.

Euro-Toques Young Chef Award 2021

Woensdag 23 september strijden vijf koks onder de 25 jaar om de Euro-Toques Young Chef Award 2021. Zij krijgen de opdracht om vanuit een blackbox een driegangenmenu te maken. Rond 17.00 uur is de bekendmaking van de winnaar.

Het Glazen Kalf

De wedstrijd Het Glazen Kalf is een jaarlijkse wedstrijd voor culinaire professionals van VanDrie Group. Jonge kooktalenten krijgen de opdracht om met de ingrediënten uit een mystery box in anderhalf uur één hoofdgerecht te maken in viervoud.

NK Oestersteken

Op maandag 20 september zullen 25 oesterboeren, vishandelaren, bekende en onbekende chefs en koks en allerlei oestergekken gaan strijden om de hoofdprijs. Iedere deelnemer zal 30 platte Zeeuwse oesters zo snel en zo vakkundig mogelijk open maken. Wie krijgt de handgemaakte wisseltrofee?

Wijnvrouw van het Jaar verkiezing

De finale van de derde verkiezing van Wijnvrouw van het Jaar vindt plaats op dinsdag 21 september in het Wijntheater. Eén van de vier genomineerde wijnvrouwen mag zich daarna een jaar lang ‘Wijnvrouw van het jaar 2021’ noemen.

<Bekijk programma>

https://www.gastvrij-rotterdam.nl/programma

Paviljoens & Specials

Ook dit jaar bent u welkom op de vertrouwde themapaviljoens als het Vegan Taste Lab, het duurzaamheidspaviljoen “Dit Smaakt naar Meer!”, Cocktails & Beans voor bartenders & barista’s en het Wine & Fine Food Paviljoen. Nieuw dit jaar is het Formule & Franchise Plein waar potentiële franchisenemers zich kunnen oriënteren op verschillende concepten en formules.

<Lees meer>

https://www.gastvrij-rotterdam.nl/over-gastvrij-rotterdam/paviljoens-specials

Gastvrij Rotterdam Network Event

Iedereen die na de beurs verder wil netwerken, kan op dinsdag 21 september terecht in het Witte de Withkwartier. De badge van de beurs biedt gratis toegang tot dit event.

Een gastvrij en veilig bezoek

Vakbeurzen zoals Gastvrij Rotterdam vallen onder de zogenaamde “doorstroom evenementen”, waarbij we 1 persoon per 5m2 vloeroppervlakte mogen ontvangen. In de vier beurshallen kunnen we dan nog steeds per dag een paar duizend bezoekers en exposanten samen op een veilige en verantwoorde manier ontvangen. Bij de entree van Ahoy zal aan exposanten en bezoekers gevraagd worden om de QR code in de CoronaCheck App te laten zien, waaruit blijkt dat men volledig gevaccineerd is, kort geleden hersteld is van corona of een geldige negatieve test via Testen voor Toegang kan overleggen.