Thijs Sicking benoemd tot directeur Mise en Place Nederland

Met ingang van november 2022 is Thijs Sicking benoemd tot directeur Nederland van Mise en Place. Met de benoeming van Sicking gaat er een nieuwe fase in voor Mise en Place. Het in 1994, in Maastricht opgerichte studentenuitzendbureau heeft zichzelf de afgelopen twee jaren opnieuw georganiseerd. Sicking zal samen met het managementteam de nieuwe propositie van Mise en Place de komende maanden verder vormgeven. Een nieuwe propositie die voor studenten nog duidelijker is; de leukste en beste flexibele bijbaan voor studenten in Nederland. Voor zakelijke relaties is er een duidelijke belofte; op momenten van ‘piek & ziek’ en bij grote en kleine evenementen kun je rekenen op representatieve, getrainde en energieke studenten in diverse functies. 

Mise en Place is onderdeel van Hospitality Synergy Group (HSG) uit Maastricht. Een onafhankelijke holdingmaatschappij die binnen de hospitalitybranche door middel van portefeuille ondernemingen, participaties, kennis en netwerk ondernemers ontzorgt en voor persoonlijke ontwikkeling zorgt voor individuen in de branche.

Mise en Place Nederland
Generaties lang heeft Mise en Place gezorgd voor een perfecte match tussen duizenden studenten en vele cateraars, hotels, restaurants en evenementenorganisatoren. Mise en Place heeft de flexibele bijbaan waar, naast een goede financiële beloning, veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van de student. Duizenden studenten hebben op unieke werkplekken binnen de horeca, zoals de Johan Cruijff Arena, Tomorrowland en F1 Zandvoort, vrienden gemaakt voor het leven en tegelijkertijd geld verdiend. Oprichter van Mise en Place en CEO van Hospitality Synergy Group Charles van Goch: ”Met Thijs aan boord gaan we een nieuwe fase in met Mise en Place. Een fase die nodig is om Mise en Place te evolueren tot een bedrijf dat aansluit bij de student van nu en aansluit bij de vraag van onze zakelijke relaties. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarin cruciaal. Thijs heeft het Mise en Place DNA in zich en is een bruggenbouwer tussen onze zakelijke relaties, ons team en de enorme groep aan studenten.”

Thijs Sicking
Sicking (1988) is afgestudeerd bedrijfskundige en heeft in zijn studententijd gewerkt bij Mise en Place. De laatste jaren is hij in diverse managementfuncties in de Nederlandse horeca actief geweest, naast zijn werkzaamheden als zelfstandig ondernemer van getServed. Sicking is klaar voor zijn nieuwe stap: “Met veel enthousiasme ben ik afgelopen maand begonnen als directeur van Mise en Place Nederland. Samen met het gedreven team dat ik de afgelopen weken heb leren kennen ga ik aan de slag om Mise en Place nog beter en sterker dan ooit te maken.”

Hospitality Synergy Group
Hospitality Synergy Group treedt op als actieve aandeelhouder van haar portefeuille-ondernemingen en speelt een sleutelrol in hun strategische en operationele ontwikkeling, groei en performantie. De kracht zit in de synergie tussen de ondernemingen. Ondernemingen die focus hebben op het brede vraagstuk van ondernemers in hospitality op het gebied van Human Resources. Naast de labels Mise en Place bestaat de groep uit de labels Staffable, Hotellotop en EMCup en diverse netwerk- en kennis
organisaties.