Zijn jullie de leukste koffiezaak in de gemeente, provincie of zelfs van heel Nederland?

Koffiezaken zijn onmisbaar! Er vinden ontmoetingen plaats tussen mensen die elkaar lang niet gezien hebben, mensen worden er verliefd, er wordt gewerkt en er wordt heerlijke koffie gedronken. Daarom wordt er nu in iedere gemeente van Nederland gezocht naar koffiezaken die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen, en wordt er uiteindelijk één koffiezaak tot de leukste koffiezaak van 2022 bekroond!

Binnenkort start het stemmen

Vanaf 22 juli aanstaande kan er gestemd worden op de leukste koffiezaak van het jaar.

Jullie kunnen je koffiezaak nu gratis aanmelden voor de verkiezing via www.koffiezaakvanhetjaar.nl zodat er straks op jullie gestemd kan worden. Het publiek bepaald welke koffiezaak uitgeroepen wordt tot de leukste koffiezaak in jullie gemeente, provincie, en van Nederland.

Een titel van leukste koffiezaak in jullie gemeente, provincie of van heel Nederland kan voor veel extra aandacht en positieve publiciteit zorgen, dat voor nieuwe gasten kan zorgen die anders niet bekend zouden raken met jullie koffiebar.

Organisatie van de verkiezing

De organisatie van de verkiezing is in handen van Soleo Media, in samenwerking met Vote Company, die de verkiezingswebsite verzorgt. Vote Company is specialist in verkiezingen en faciliteert bijvoorbeeld ook de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Club van het Jaar Verkiezing van NOC*NSF.

Lees meer over de verkiezing en meld jullie koffiezaak aan via www.koffiezaakvanhetjaar.nl